GTA 6 komt tussen April 2024 en Maart 2025

Uitgever Take-Two Interactive heeft vannacht bekend gemaakt dat GTA 6 in het nieuwe fiscale jaar voor de Xbox Series X en Series S zal gaan verschijnen tussen April 2024 en Maart 2025. Dit hebben ze bekend gemaakt tijdens de presentatie van het nieuwe fiscale jaar. Tijdens deze meeting is namelijk de verwachte inkomsten bekend gemaakt voor o.a. investeerders.

CEO Straus Zelnick heeft dit bekend gemaakt en verwacht in het nieuwe fiscale jaar 8 miljard te gaan verdienen. Dit is niet alleen voor de Xbox Series Game Grand Theft Auto 6. Maar ook voor de mogelijke andere games die in dat jaar zullen gaan verschijnen. Aan deze game zullen ze ongeveer 3.5 miljard gaan verdienen. In dat fiscale jaar leggen ze de lat naar onze mening wel erg hoog.

Dit zou er mogelijk op kunnen wijzen dat er in de komende maanden meer bekend gemaakt gaat worden over deze game. Wellicht dat ze zelfs een trailer lanceren of een kleine blik geven van wat je kunt verwachten. Echter heeft Rockstar Games die ook meewerkt aan de game alleen nog maar het bestaan bevestigd en dus niet de lancering van de game.

Sommige mensen weten al het een en ander van deze game, want tijdens een hack waren er meer als 100 beelden uitgelekt. Daarin hebben we kunnen zien dat het spel 2 hoofdpersonages heeft en zich afspeelt in de bekende stad Vice City.

Wat weten we tot nu toe al over deze game ?

In Maart van dit jaar had een insider van Rockstar Games al gehint naar de komst van GTA 6. Echter blijft het nog wel altijd gis werk aangezien Rockstar nog niet met meer details naar buiten wil treden. Ook Microsoft heeft laten weten dat zij verwachten dat de game in 2024 zal gaan verschijnen. En zo zijn er nog talloze insiders meer die dit bevestigen en die het vaak bij het juiste eind hebben.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version