Eerste details van Skate 4 Xbox Series X|S zijn bekend

De eerste details van Skate 4 voor de Xbox Series X|S zijn inmiddels bekend geworden. We weten al een tijdje dat er achter de scherm druk aan een releasedatum wordt gewerkt. Officieel is er nog geen bekend, maar aan de beelden kun je zien dat hij zeker dit jaar moet gaan uitkomen. Deze game wordt ontwikkeld door EA games die al jarenlang ervaring hebben met het maken van sportgames. Daarom kun je ook deze editie weer spannende uitdagingen verwachten op het gebied van skaten. Waarschijnlijk zal de game op het Game Summer Fest worden gepresenteerd.

Wat kun je verwachten van deze Xbox Series X|S game?

De verwachting is dat je in Skate 4 weer je eigen droomteam kan gaan samenstellen. Samen met hen kun je helemaal los gaan op de verschillende freestyle banen die er in het spel zijn. Ook worden er waarschijnlijke nieuwe trucs toegevoegd, want dit is tot nu toe altijd zo. Daarnaast is het beeld grafisch gezien ook vele malen verbeterd. Dit in combinatie met de audio moet voor een daverend succes gaan zorgen.

Het spel beschikbaar worden in verschillende talen. Daarnaast zul je ook verschillende skateboarden kunnen kiezen, maar welke dit zijn zal voorlopig nog een verassing blijven. Natuurlijk zal er ook online weer een handleiding gaan verschijnen voor de mensen die deze game net even wat sneller willen spelen. Als je deze vooraf doorneemt dan merk je al snel dat je het spel ook sneller onder de knie krijgt. Echter haalt dit ook weer een stukje van de uitdaging weg.

Waar kun je hem kopen

Vooralsnog zal Skate 4 alleen verkrijgbaar zijn in de winkels en voor abonnees met EA Play. We weten nog niet of het spel ook via Microsoft te downloaden is. Wij verwachten dit natuurlijk wel, want zij hebben immers het grootste bereik om de game aan de man te krijgen. Daarnaast zullen er waarschijnlijk ook leuke DLC’s bijkomen, maar dit is ook nog niet bevestigd.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version