EA SPORTS heeft net een voorproefje gegeven van de aanstaande EA SPORTS FC 2024 (FIFA 24), en het ziet er buitengewoon indrukwekkend uit. Het lijkt erop dat de ontwikkelaars elke moeite hebben gedaan om deze versie nog meer te laten lijken op de werkelijkheid. De dynamiek van de spelers en de kwaliteit van de graphics zijn zo indrukwekkend dat je zou kunnen denken dat je naar een live voetbalwedstrijd zit te kijken!

Op het gebied van de gameplay heeft EA SPORTS een aantal boeiende nieuwe functies toegevoegd. Een daarvan is het geavanceerde Active Touch System, dat spelers een verhoogde controle over hun handelingen en schoten geeft. Dit systeem maakt gebruik van cutting-edge animatie en physics technologie om ervoor te zorgen dat elke beweging natuurlijk aanvoelt.

Bovendien kunnen spelers in deze nieuwe PS5-game een uitgebreide carrièremodus ervaren, waarin je zowel de rol van speler als die van manager kunt aannemen. Trek de trainingsjas aan, neem cruciale beslissingen en bouw je ultieme voetbalteam. Deze nieuwe functie voegt aanzienlijk meer complexiteit toe aan de game.

 

Welke spelers zijn er te vinden in EA SPORTS FC 2024 (FIFA 24)

Bij de aanstaande release van EA SPORTS FC 2024 (FIFA 24) neemt EA een andere koers en zal het de naam FIFA laten vallen. Dit markeert het einde van een 30-jarige samenwerking tussen EA en FIFA. Hoewel de officiële release video pas op 13 juli uitkomt, weten we al welke spelers er deel uitmaken van de selectie.

Spelers in de game:

  • Virgil van Dijk
  • Erling Haaland
  • Andrea Pirlo
  • Sam Kerr
  • Ronaldinho
  • David Beckham
  • Zinedine Zidane En nog veel meer, zoals te zien in de trailer…

Uit informatie op de website van EA blijkt dat er meer dan 700 teams om uit te kiezen zijn, met in totaal ongeveer 30.000 spelers. Het is mogelijk dat er credits of tegoed nodig is om de “legendarische” spelers te kunnen spelen, maar EA Sports heeft dit nog niet bevestigd of ontkend.

Speelmodussen

In de Club-modus, voorheen bekend als Pro Clubs, kunnen spelers nu ook tegen spelers op andere platforms spelen EA SPORTS FC 2024 (FIFA 24). Er zijn ook verschillende seizoenen van de League toegevoegd die een unieke touch geven aan competitiewedstrijden. De carrièremodus heeft ook enkele veranderingen ondergaan, met onder andere de Manager Career-functie, waarin je coaches kunt inhuren om je team sterker te maken.

Het Ultimate Team-segment biedt een schat aan nieuwe talenten. Je kunt je spelers doelen stellen om hun prestaties op het veld te verbeteren. De laatste toevoeging, Playstyles, brengt de beste spelers van over de hele wereld samen, en sommige topspelers kunnen zelfs nieuwe posities krijgen.

Wat veranderd er allemaal visueel

Visueel gezien zijn er tal van updates in EA SPORTS FC 2024 (FIFA 24). Het is nu veel gemakkelijker om snel naar je favoriete spelmodus te gaan. Bovendien heeft EA de Frostbite Engine weer ingeschakeld om zelfs de kleinste details te kunnen weergeven.

Voordat elke wedstrijd begint, krijg je een introductie die de betekenis van de wedstrijd benadrukt. Met de PS5-headset kun je ook de veranderingen in het commentaar horen, wat intenser is en het publiek meer betrekt. Je kunt de spanning of het enthousiasme van de spelers voelen, vooral tijdens de rust als je hun gedrag in de kleedkamers observeert.

Tijdens het spel zie je meer statistieken dan ooit tevoren, zoals prestaties, snelheid en impact op de spelers. Je moet ook snel beslissingen nemen over het wisselen van spelers als ze te moe worden door een blessure, een slechte conditie of een intensieve wedstrijd.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version