Deze SNES games verschijnen voor Nintendo Online abonnees

Deze maand verschijnen er weer een aantal leuke SNES games voor Nintendo Switch Online abonnees.

1. Congo’s Caper – Nintendo Switch

Een van de SNES games die deze maand verschijnt voor de Nintendo Switch is Congo’s casper. Hierbij begint je avontuur op een eiland. In totaal zijn er 35 levels die je uit kunt gaan spelen. Congo heeft het zelfde doel als Super Mario en dat is zijn geliefde redden. Het is een half mens en half aap die je een beetje terug in de tijd neemt naar de flinstones. Qua nostalgie is het een leuke game, maar je hebt hem wel zo uitgespeeld. Na de 35 levels met verschillende eindbazen houdt het verhaal ook echt op. Je kunt het wel opnieuw gaan spelen, maar helaas is er verder weinig te doen.

2. Pinball – Nintendo Switch

In 1984 leerde we voor het eerst wat het spel Pinball is. Nu tientallen jaren later is het nog steeds een ontzettend populaire game. In Nederland kennen we het onder de naam flipperkast die vaak in de horeca stond. Echter is deze een beetje uit deze wereld aan het verdwijnen, waardoor het goed uitkomt dat we hem nu op de Nintendo Switch kunnen spelen. Veel uitleg kunnen we niet geven over deze game. Het is met 2 knoppen de flippers bedienen en proberen zoveel mogelijk punten te scoren. Zodra de bal er tussen in valt houdt het op en kan je weer opnieuw beginnen.

3. Rival turf SNES games

Rival turf is een van de SNES games die veel mensen niet eens gespeeld hebben. Desondanks is dat toch best jammer want het is een leuke game. Gelukkig heb je nu de herkansing om hem te gaan spelen op de Switch. Je kunt dit spel met maximaal 2 spelers spelen. Het is een klassieke Japanse game waarbij alles om vechten draait.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version