14-6-2022 Microsoft Xbox Series X voorraad

Op dit moment zien we nog steeds een Microsoft Xbox Series X voorraad bij Microsoft Store. De afgelopen dagen hebben wij dit al een aantal keer meer gezien. Gelukkig maar want het werd wel eens tijd voor wat grotere drops. Ook de komende tijd verwachten wij deze aangezien wij het ook vergelijken met de Playstation 5. Daar zie je al 2 maanden een verbetering. Dan is de Xbox misschien wel aan de late kant, maar beter laat dan nooit.

Wat is er tot nu toe veranderd?

Tot nu toe hebben we nog niet al teveel veranderingen gezien in de Microsoft Xbox Series X voorraad. Echter zijn wij toch positief gestemd omdat we sinds een klein weekje wat meer drops zien. Natuurlijk moeten de Xbox series X games ook verkocht gaan worden. En mede doordat de voorraad zo slecht is zijn fabrikanten genoodzaakt hoge kortingen te geven. Voor de mensen die nu nog geen Xbox in huis hebben is dit ideaal, maar zodra de voorraad weer aantrekt zullen ook de prijzen van games weer gaan stijgen.

Welke verwachtingen kunnen we de komende tijd hebben?

De komende tijd verwachten wij meer van de Microsoft Xbox Series X voorraad. Dit omdat ze natuurlijk niet achter kunnen blijven op de vele drops van de Sony Playstation 5 de afgelopen tijd. Echter zien wij bij Sony dat AMD een nieuwe processor aan het ontwikkelen is. Of dit voor de Xbox Series ook gaat gebeuren is nog maar de vraag. Dit is namelijk nog niet door Microsoft bekend gemaakt. We zijn wel benieuwd naar de kwartaalcijfers van de Xbox. Dit omdat er tijdens deze presentaties ook vaak bekend wordt gemaakt hoe ze het willen gaan verbeteren. Natuurlijk blijft het team van consolekings.nl dit volgen. En wij houden je sowieso meerdere keren per week op de hoogte.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version