10 Mei Xbox Series X voorraad update

Er is vandaag geen nieuwe Xbox Series X voorraad gemeld. Gisteren zagen we wel dat het via een omweg mogelijk was om de Xbox Series X te kopen met Halo Infinite bij Coolblue. Wat we wel zien is dat er de laatste dagen een aantal drops meer geweest zijn. Dit kan op zich een goed teken zijn, en we hopen dan ook dat dit zich blijft voortzetten.

Waardoor zijn er problemen met de Xbox Series X voorraad?

De Xbox Series X voorraad is al sinds het begin tijdens de lancering slecht. Dit komt niet alleen doordat de console zo populair is. Veelal wordt het probleem ook veroorzaakt door een tekort aan computerchips. Echter weten we dat AMD recent de productielijnen voor de chip van de Xbox Series X en Playstation 5 heeft verhoogd. Daarnaast is dit tekort eigenlijk alleen maar groter geworden tijdens de corona crisis. De grondstoffen zijn niet alleen duurder geworden, maar ook minder mensen konden naar het werk toe. Als ze al konden werken.

Wat kun je bij Consolekings nog meer vinden?

Consolekings.nl is een website waarbij je niet alleen voor de Xbox Series X . Zo nemen wij ook met regelmaat verschillende headsets door die je voor deze en andere consoles kunt gebruiken. Tevens kijken wij ook naar welke Xbox Series X controllers er zijn en sommen wij de voor- en nadelen daarvan op.

Natuurlijk houden we je ook op de hoogte van games zoals die je elke maand kunt downloaden met een Xbox Gaming pass. Ook vertellen we je precies welke monitoren je het beste kunt gebruiken. Dit zodat je de games ook in de hoogste kwaliteit kunt spelen.

Ook voor andere consoles ben je bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Nintendo Switch of Nintendo Switch OLED die langzaamaan steeds populairder worden.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version